Tudi Maja Kljun, najslavnejša Ribničanka v Hollywoodu, je nazdravila z viktorjevci. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Tudi Maja Kljun, najslavnejša Ribničanka v Hollywoodu, je nazdravila z viktorjevci. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Lili Žagar
Zmage boljše polovice Marka Potrča sta se veselili lepotici Sabina Remar in Maja Hribar, ki je spregovorila tudi za MMC. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Milan Gačanovič
Pred vhodom na after party, kjer je, tako kot v svetu navadnih smrtnikov, veljal protikadilski zakon, je 'Gačo' mladenki iz svoje družbe, ki ga je 'šolala' zaradi kajenja, v svojem slogu zabrusil: 'Pa saj nisi moja žena!' Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic

Po podelitvi viktorjev se je dogajanje preselilo v preddverje Cankarjevega doma, kjer so pobliskavali fotoaparati (in dobro zvajeni bleščeči nasmehi), cmokali poljubi "mimo lica" in se dvigali kozarci. Nato pa je sledil še premik na "after party" na Gospodarskem razstavišču.

Estrada: Demeter in Erazem nista manjkala
Največ opravkov so imeli seveda nagrajenci, ki so že neštetotič ponavljali izjave v slogu: "Popolnoma sem presenečen/a-, šokiran/-a, tega zares nisem pričakoval/-a …" (da, Lili in Marko sta bila tudi tu usklajena), predstavnikom sedme sile pa so bili "na uslugo" tudi slovenski nadomestki za zvezdnike, tako imenovani estradniki: lepotice in "ljudje s scene" z Demetrom Bitencem na čelu.

Oglejte si še fotoutrinke iz zaodrja in preberite komentar podelitve.
Seveda ni manjkal Erazem B. Pintar z (novo?) svetlolaso spremljevalko, za šankom smo videli (in slišali!) Rada Muleja, Maja Kljun je očitno vsaj za en večer "odložila delo" v Hollywoodu, Milan Gačanovič pa je prišel v (domnevamo) lastni kreaciji – črnih hlačah, okrašenimi z zadrgami in obveznih špičakih (prav tako z njegovim podpisom?).
Tadeja, Jonas in Rado pred MMC-jevo videokamero
Mi smo za vtis o prireditvi in nagrajencih, seveda pa tudi o voditeljskem paru vprašali mis Slovenije Tadejo Ternar, ki je prišla na Viktorje s svetlolaso Majo Hribar. Nato smo se opogumili in stopili še do Jonasa, ki nas je, tako kot smo pričakovali, uspel spraviti v zadrego. Več v videu.
Na Gospodarskem razstavišču so zbrane med grizljanjem rakcev zabavali osmoljenci z Eme, skupina Langa, a se je zabava razvila šele proti jutru, ko so se iz Cankarjevega doma in kdovekaterih vmesnih postojank tam prikazale zares velike "face".
Mi smo že odhajali, ko se je v velikem slogu pred prizorišče zabave pripeljal Rado Mulej – no, z njegovim znamenitim avtom ga je pripeljala postavna svetlolaska – in na kratko poklepetal z nami. Zanj se je zabava pravzaprav začela že med podelitvijo viktorjev, saj se je ves čas zadrževal v zaodrju z neko glasbeno legendo. Pa ne s Predinom. Več izveste v priloženem videu.

V spodnjih videih si poglejte, kaj so po podelitvi viktorjev za MMC povedali Tadeja, Jonas in Rado.

A. K.