Raay je takole poljubil Mašo. Foto: RTV SLO
Raay je takole poljubil Mašo. Foto: RTV SLO
V koga sta zaljubljeni Maša in Marjetka?

Ko je bila zasedba Turbo Angels na jugu Jadrana, se je Marjetka zaljubila v Igorja. Lepi makedonski pevec bo oktobra prišel v Slovenijo. Kot kaže, ima dekle rado tujce, saj je bila lani zaljubljena v Poljaka. In kako je novonastalo zvezo za MMC komentirala njena kolegica Maša? "Enega luštnega fanta je spoznala. Prva ga je videla. Ko sem jaz prišla, sta bila pa že objeta."

Prepevali tudi vojakom
Za Mašo poletje ni bilo preveč godno, vendar ne obupuje. Kako do fanta, ji je pokazala kar Marjetka in med snemanjem prispevka razgalila svoje prsi. Sicer pa je bilo poletje za turbo angelčke res pestro. Med drugim so na Kosovu zabavali slovenske vojake, nastopili na festivalu Marco Polo na Korčuli in za pesem Na Bahame dobili nagrado za največjo uspešnico poletja. V priloženem videoposnetku velja izpostaviti še poljube, ki jih je Raay namenil svoji kolegici. Sta morda zaljubljena? Posnetek razkrije vse!

Kje je rjavo barvo "nabirala" Saška?
V naslednjem prispevku bo Saša Lendero povedala, kje se je sončila gola, zraven pa boste videli še eno priljubljeno pevko, ki zase ugotavlja, da je največja slovenska "glavca". Do zdaj smo o poletnih dogodivščinah nekaj že izbrskali od Petre Slapar, Mance Špik in Anete Salihovič.

T. O.

V koga sta zaljubljeni Maša in Marjetka?