Klemen Slakonja se je tokrat prelevil v Lennyja Kravitza. Foto: MMC RTV SLO
Klemen Slakonja se je tokrat prelevil v Lennyja Kravitza. Foto: MMC RTV SLO

V zadnji oddaji prvega kroga so gledalke in gledalce ter sodnike poskušali prepričati tudi štiri dekleta, združena v zasedbo ME 4, Maks Verderber, Alino Juhart in Tanja Srednik. Darja Švajger, ena izmed štirih sodnikov, je ob koncu oddaje ugotavila, da se po kakovosti vseh osmih vidi, da "smo Slovenci prav zares pevski narod".

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

V nedeljo smo tako dobili še zadnje štiri nastopajoče, ki se bodo skupaj z dvojčicama Evo in Niko Prusnik, Manuelo Brečko, Niko Zorjan in Sarah Senica, Brino Vidic, Klemnom Orterjem, Aljošo Kebrom, Nadjo Irgolič, Floro Emo Lotrič, Nastjo Gabor, Evo Boto in Gašperjem Rifljem pomerili v drugem delu tekmovanja in se bodo vsak na svoj način bojevali za končno zmago - in nastop na izboru za pesem Evrovizije v Azerbajdžanu.

Prihodnji dve oddaji (na sporedu bosta 30. oktobra in 6. novembra) so ustvarjalci poimenovali Akademija Misije Evrovizija. V obeh se bo predstavilo po osem kandidatov. Sistem napredovanja ostaja enak kot do zdaj - dva najboljša se bosta uvrstila naprej po ocenah sodnikov, dva pa po telefonskem glasovanju gledalk in gledalcev.

Oglejte si še enkrat vse nastopajoče iz prve, druge in tretje oddaje.

Tokratna glasbena gostja je bila srbska pevka Nina, ki je na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Düseldorfu Srbiji s skladbo Čaroban, s katero se je predstavila tudi gledalcem Misije Evrovizije, pripela 14. mesto. Skupaj z Majo Keuc pa sta pozneje pokazali svoje vokalne sposobnosti v pesmi I'm Outta Love , ki jo v izvirniku poje Anastacia.

Voditelj Klemen Slakonja se je po Bonu, Jamesu Bluntu in Enriqueju Iglesiasu prelevil v Lennyja Kravitza in zapel malce prirejeno It Ain't Over 'Til It's Over.

Vsako nedeljo ob 20. uri je v studiu 1 TV Slovenija vroče. Skoraj dvesto gledalcev si bo oddajo lahko ogledalo tudi v živo. Če se želite zabavati z nami in podpirati svoje favorite ter uživati v dobri televizijski predstavi s Klemnom Slakonjo, Majo Keuc, sodniki in kandidati, tudi tujimi gosti, se lahko prijavite na elektronski naslov: misijaevrovizija@rtvslo.si

Maja Založnik - Love you I do

Alino Juhart - Valerie

Tanja Srednik - Blues in the night

ME 4 - Mercy

Barbara Vauda - Saving all my love

David Matići - Let me entertain you

Maks Verderber - Somewhere there's a someone

Sara Jagrič - Hallelujah