Klemen in Maja združujeta pevske in voditeljske moči. Foto: Žiga Culiberg
Klemen in Maja združujeta pevske in voditeljske moči. Foto: Žiga Culiberg

Predstavili so se Gašper Rifelj, Flora Ema Lotrič, Jure Počkaj, Nastja Gabor, Leapafume, Sara Špelec, Dominik Vodopivec in Eva Boto, na koncu pa so se veselili Gašper, Flora Ema, Nastja in Eva.

Prejšnjo nedeljo so se napredovanja veselili Brina Vidic, Klemen Orter, Aljoša Keber in Nadja Irgolič - za dva je bila srečna sodniška odločitev, za dva pa glasovi gledalcev. Nič drugače ni bilo niti danes, ko je na "sodniški četverček" - Darja Švajger, Jonas Žnidaršič, Raay in Tina Marinšek - poskušalo narediti vtis sedem deklet in trije fantje. Kateri štirje so napredovali, je bilo odvisno tudi od vas, saj ste lahko s telefonskim glasovanjem med oddajo pomagali vašemu favoritu!

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku

- Twitterju

- uradni spletni strani

Oddajo je seveda spet povezoval Klemen Slakonja, ki je vas in nas prejšnji teden navdušil z imitacijo Bona, priljubljenega pevca skupine U2, v zaodrju pa mu je tudi tokrat pomagala Maja Keuc.

Vsako nedeljo ob 20. uri bo v studiu 1 TV Slovenija vroče. Skoraj dvesto gledalcev si bo oddajo lahko ogledalo tudi v živo. Če se želite zabavati z nami in podpirati svoje favorite ter uživati v dobri televizijski predstavi s Klemnom Slakonjo, Majo Keuc, sodniki in kandidati, tujimi gosti, se lahko prijavite na elektronski naslov: misijaevrovizija@rtvslo.si

In tako bo zdaj vsako nedeljo, saj bomo vse do konca leta ob nedeljskih večerih, ob 20. uri, iskali zmagovalca za sodelovanje na izboru za Pesem Evrovizije 2012 v Azerbajdžanu. Pesem, ki nas bo zastopala v Bakuju, pa bomo še vedno izbirali in izbrali na zadnji postaji Misije Evrovizije, na izboru EMA 2012.