Mario bo na dopustu na Hrvaškem nosil slovenski nogometni dres, izdelan prav zanj. Foto: MMC RTV SLO
Mario bo na dopustu na Hrvaškem nosil slovenski nogometni dres, izdelan prav zanj. Foto: MMC RTV SLO

Eden najbolj napetih trenutkov nedeljskega večernega druženja z Mariem je bilo gotovo odkritje zelo zaželenega pokala, ki te dni gostuje v Sloveniji. Selektor Kek in voditelj Mario se ga sicer nista smela dotakniti - ta čast lahko pripade samo predsednikom držav - sta se pa ponosno slikala ob bleščeči trofeji. In če bi Slovenija zmagala na svetovnem prvenstvu? "Potem pa Maria za predsednika!" se je pošalil Kek.

Kmalu zatem pa je slovenski selektor Maria presenetil še z domiselnim darilom: podaril mu je nogometni dres z napisom Mario, ki naj bi ga nosil na Hrvaškem, ker bo ravno v času prvenstva tam na dopustu. Na kakšne odzive domačinov bo naletel voditelj? Bomo videli jeseni, če se bo vrnil na tv-zaslone, so se pošalili gostje.

Mario je tokrat poleg igralca Romana Končarja, za katerega pokojno mamo je igralka Štefka Drolc prebrala ganljiv sonet - napisal ga je prav Roman, ki bo ob praznovanju abrahama izdal kar pet knjig -, gostil tudi mlado sodelavko zunanjepolitične redakcije na TV Slovenija, Jerco Zajc. Že na obetavnem začetku kariere se ji je namreč uspelo srečati z venezuelskim predsednikom, razvpitim Hugom Chavezom.

Najzanimivejše odlomke iz oddaje si oglejte spodaj.