Maša je pri Mariu nastopila v ozkih kavbojkah in beli srajci. Foto: Žiga Culiberg
Maša je pri Mariu nastopila v ozkih kavbojkah in beli srajci. Foto: Žiga Culiberg
Maša Medik - A si mislil name

V nedeljo je v oddaji Spet doma dočakala svojih pet minut slave kot samostojna izvajalka, saj je premierno predstavila prvi singel s prihajajočega albuma, popskladbo A si mislil name, ki je delo Martina Štibernika in Urše Vlašič.

Ne le v studiu, tudi na prihodnjih nastopih bo imela prikupna Štajerka, doma iz Oplotnice, ob sebi spremljevalno skupino, obljublja pa živo petje, kar pomeni, da obiskovalci Maše ne bodo le gledali, ampak bodo imeli priložnost prisluhniti tudi njenemu petju.

Njen učitelj Jan
Nad samostojnimi Mašinimi koraki, ki je pred leti razburkala slovensko javnost, ko se je razvedelo, da je bila za kratek čas poročena z zloglasnim Kristjanom Kamenikom, vse od razhoda z zasedba Turbo Angels skrbno bdi očarljivi Jan Plestenjak. Parček naj bi se zapletel tudi romantično, a tega nihče izmed njiju še ni uradno potrdill, čeprav o njuni (domnevni) ljubezni kroži veliko govoric.

Jan je sicer Mašin debitantski album napovedal že za pomlad, a se je izid premaknil v jesen. Primorski šarmer, doma sicer iz Škofje Loke, je zagotovil, da je dal vse od sebe in da lahko slovenski poslušalci pričakujejo odličen izdelek.

Ko se zaprejo ena vrata, se odprejo nova ...
Maša se je iz anonimosti prebila kot ena izmed dveh plavolask turboskupine Turbo Angels, ki so jo na začetku delovanja sestavljali še Aleš Vovk - Raay, Marjetka Jurkovnik in Dejan Raj, ki ga je nato zamenjal Dejan Bojanec. Raay in Marjetka, ki sta danes že poročena, sta nato ustanovila novo, resnejšo in nekoliko bolj "zakrito" vokalno skupino Tangels, Maša pa se je zatekla v Janov ... objem.

Torej, poslušajte in presodite - vas je Maša s petjem prepričala, ali menite, da gre le še za eno slovensko zvezdico, ki ji ne bo uspelo dolgo žareti na slovenskem zvezdniškem nebu?

Maša Medik - A si mislil name