Kako daleč so šli? Foto: MMC RTV SLO
Kako daleč so šli? Foto: MMC RTV SLO

Mario je v nedeljski oddaji poleg novinarke in dopisnice RTV Slovenija iz Rima, Mojce Širok, gostil tudi igralca Uroša Smoleja in Sabino Kogovšek Zrnec, ki sodelujeta pri novem igralskem projektu Do nazga! Gledalci v studiu in pred malimi zasloni so si lahko ogledali utrinek iz predstave (premiera bo 30. maja). Kako daleč so šli fantje, pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

Poleg Tereze Kesovije in Kingstonov pa so za zanimivo glasbeno točko poskrbeli Gal in Severa Gjurin ter harmonikarska virtuoza Miha Debevec in Tomaž Rožanc. "Spet doma, kjer srce nam zaigra, kjer toplo je in smo zbrani spet doma," se glasi verz premierno predstavljene skladbe z naslovom Spet doma (poslušate jo lahko v spodnjem vidoposnetku).

Žlindra in Kalamari uživajo na Norveškem
V oddajo so se iz Osla oglasili tudi naši predstavniki na Evroviziji, ansambel Žlindra in Kalamari. Pepi, Rok in Barbara so pohvalili organizatorje in dejali, da je na Norveškem že odmevala Avsenikova Golica. Kot so povedali, so jih na Norveškem dobro sprejeli. Kljub napornim dnevom pa v ekipi ne manjka smeha.

Kdo bo prva plešoča zvezda?
Gledalci pa so v tokratni oddaji izbrali tudi finalista plesnega turnirja Zvezde plešejo. Prihodnjo nedeljo se bodo s po dvema plesoma predstavili Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar ter Saša Krajnc in Špela Kralj. Kdo bo zmagal, pa boste prihodnjo nedeljo odločili vi.