Rebeka Dremelj vabi na
Rebeka Dremelj vabi na "ulični ples". Foto: BoBo
Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj je spregovorila tudi o tem, kako jo je materinstvo spremenilo. Foto: Agencija Unico

Posavska glasbenica, ki je gostovala v oddaji Dobro jutro, zagotavlja, da ji leta "ne pridejo do živega". "Jaz se borim!" pravi v smehu in pojasni, da gredo zasluge predvsem njeni hčerki Šajani: "Poskrbi, da sem že zjutraj vsa čila. /.../ Že eno leto in en mesec vstajam zelo zgodaj zjutraj, tako da mi ob pol desetih nič več ne pride do živega."

O spremembah, ki jih je prineslo materinstvo, pa pravi: "Vse tiste gledalke, ki so mame, točno vedo, o čem govorim. Če mi je kdo, še ko sem bila noseča, rekel, kaj vse me čaka, si tega nisem mogla predstavljati. Sploh pa si nisem mogla predstavljati, da imaš lahko neko živo bitje tako brezpogojno rad. Oziroma sploh nisem vedela, kaj pomeni brezpogojna ljubezen."

Drugačne prioritete
"Stvari, ki so mi bile včasih v življenju pomembne, so mi danes tako nepomembne. Edino, kar mi je pomembno, je, da je hčerka zdrava, da je nasmejana, da je dobre volje in da se imamo fajn kot družina. Vse ostalo pa ... Če se zgodi kaj lepega, se zgodi, če pa ne, je pa tudi v redu, se sprijazniš s tem in greš naprej," nasmejano pojasnjuje nekdanja mis Slovenije in pevka, ki je s skladbo Vrag naj vzame domovino leta 2008 zastopala na izboru za pesem Evrovizije v Beogradu.

Kljub vsemu pa Rebeka še vedno najde čas, da "se še malo ukvarja s šovbiznisom". V petek tako v Mariboru pripravlja "ulični ples", kot ga je poimenovala, ko bodo mimoidoči lahko zaplesali na njeno najnovejšo pesem Karneval, sočasno pa bodo posneli še nekaj kadrov, je razkrila, ki jih bodo pozneje uporabili v videospotu za omenjeno skladbo.

"Samo še ples in glasba širita pozitivno energijo"
"Vse je popolnoma brezplačno. Pride lahko vsak, ki ima voljo, energijo in željo po plesu," je pojasnila in dodala, da so se za projekt odločili, ker sta danes "samo še ples in glasba tista, ki širita pozitivno energijo, da se človek lahko sprosti in je dobre volje". "To sem videla v nekem ameriškem filmu in si rekla: 'Naredimo to.' Da pridejo ljudje kar na en trg in začnejo plesati in se imajo fajn. Prepričana sem, da se bodo ljudje, ki se nam bodo pridružili, tisti dan počutili odlično," zagotavlja temnolaska.

Celoten pogovor z Rebeko Dremelj v oddaji Dobro jutro si lahko ogledate spodaj.

Rebeka Dremelj pripravlja ulični Karneval
Rebeka Dremelj pripravlja ulični Karneval