Na Hribarjevem šovu ni manjkalo smeha. Foto: MMC RTV SLO
Na Hribarjevem šovu ni manjkalo smeha. Foto: MMC RTV SLO

Čeprav je Hribar na začetku programa dejal, da je program podoben recesiji, tj. 'za en drek', se je na koncu (po predvidevanjih) izkazalo, da program s Sašem Hribarjem v glavni vlogi ne more biti "zanič".

Humoristični vložki in glasbeni gostje, kot so Andrej Šifrer, Aleksander Mežek, Leonard Cohen, Julio Iglesias, v katero kožo se je odlično postavil ravno gostitelj večera, so bili razlog, da je celotna dvorana pokala od smeha.

Sašo Hribar, ki je ob 20. obletnici Radia Ga-Ga na veselje vseh oboževalcev priredil šov, je v dveh urah zaupal najbolj zanimive utrinke s svoje življenjsko-karierne poti: od otroških dni pa vse do danes. Sašo se je spomnil, kako se je nekaj časa "zgledoval" po Neilu Armstrongu ter dejal, da je na poti v šolo pomislil: "Sašo, kako majhen korak zate, ampak velik za šolo." Po opravljeni srednji šoli se je Sašo vpisal na faks tehnične smeri, kjer mu je najbolje šel predmet analizna kemija: "Zvečer smo šli ... in smo se zbudili ob reki ... potem smo analizirali, kako smo se znašli tam."

Zakaj si je Janez izbral Urško?
Priljubljeni voditelj je v svojem šovu imitiral številne znane obraze, vse od hrvaškega TV-voditelja Oliverja Mlakarja in Branka Đurića - Đura do Janeza Janše. Zadnjega je Sašo imitiral tako: "Zakaj sem si zbral 20 let mlajšo Urško, to vas zanima? Vam bom povedal zakaj ... zato, ker nimam časa, da bi šel z motorjem pred srednjo ekonomsko šolo."

Na koncu šova sta za dodatno dozo smeha poskrbela Jure Mastnak in Renato Vindiš, ki sta z imitacijami športnih komentatorjev Mirana Ališiča, Iva Milovanoviča ter politikov Zorana Jankovića, Franca Kanglerja, Brede Pečan in drugih odlično sklenila dve uri dolg šov, ki je minil zelo hitro. Številni v občinstvu so se tako vprašali: "Kaj je že konec?"

V spodnji videogaleriji si lahko ogledate nekaj utrinkov s Hribarjevega šova. Vsi tisti, ki niste imeli sreče pri nakupu vstopnic - premierni šov je bil razprodan -, si boste lahko "Hribarja v akciji" ogledali decembra.

Sašo o faksu in dekletih

Zakaj se je Janez poročil z 20 let mlajšo Urško?

Jure Mastnak kot Miran Ališič