Violeta Tomič je gledalcem ostala v spominu predvsem kot odrezava voditeljica oddaje Najšibkejši člen. Foto: MMC RTV SLO
Violeta Tomič je gledalcem ostala v spominu predvsem kot odrezava voditeljica oddaje Najšibkejši člen. Foto: MMC RTV SLO
Violetine želje za letošnje leto

Igralka, ki je gledalcem najbolj ostala v spominu kot odrezava voditeljica Najšibkejšega člena, namreč pripravlja recesijsko tragikomedijo Kuhna. Kot je povedala za MMC, bo premiera nove igre maja, z njo pa bo na odrih stal tudi igralec Uroš Smolej.

Viloleta pa pogreša tudi televizijske kamere. "Gre za bolj kontinuirano delo, manj stresno. Vedno si na enem mestu, medtem ko kot igralka večino časa preživim med prevozi," pravi Violeta, ki bi se z veseljem znova preizkusila v voditeljski vlogi, če bi jo format oddaje zanimal, seveda. "To rada počnem in mislim, da tudi znam," je dejala.

Celoten MMC-jev videointervju z igralko si lahko ogledate na desni.

Želje 2010? Da ne bi šlo vse "zu grund"
Ob začetku novega leta pa se nismo mogli izogniti tudi vprašanju o njenih željah. "Želim si, da ne bi šlo vse 'zu grund' (v franže, op. a.). Sama sem po kitajskem horoskopu tiger in upam, da bo letošnje tigrovo leto zagrabilo stvari in jih obrnilo na bolje /.../ da bodo ljudje nehali razmišljati tako presneto materialistično, da se ne bi vse vrtelo okoli potrošništva, da bi se obrnili nazaj k vrednotam in počasi izplavali v ekologijo, ozaveščanje. Pa ne s kaznimi, ampak s srcem," si je zaželela Violeta, ki verjame v vpliv planetov.

"Planeti premikajo celo morja, pa da ne bi nas," pravi Violeta in dodaja, da je v času, ko so zaradi iskanja vode bombardirali Luno (čemur ostro nasprotuje), opazila veliko depresivnih ljudi okoli sebe. "Nobenega lačnega ne bi bilo na svetu, če ne bi metali denarja stran za popolne neumnosti, poseganje v naravo, onesnaževanje, orožje ..." je sklenila za MMC.

Violetine želje za letošnje leto