Tanja bo nekaj časa še vodila oddajo Sobotno popoldne. Foto: TV Slovenija
Tanja bo nekaj časa še vodila oddajo Sobotno popoldne. Foto: TV Slovenija

Kako da za veselo novico tako dolgo nismo vedeli? Tanja pravi: "Nihče me ni vprašal, sama pa tudi nisem klicala medijev. Trebuh prej še ni bil opazen, nato pa so prišli dopusti ..." Veselo novico je najprej zaupala možu, nato pa svoji mami. Čeprav sta z Andrejem nosečnost načrtovala, sta bila ob novici vseeno presenečena in zelo vesela.

Mogoča imena za dojenčka imata že izbrana - vsak svoja. Tako imata še približno tri mesece časa, da dosežeta kompromis. Ker spola otroka še ne poznata, otroške sobe še nista začela opremljati, čeprav voditeljica trdi: "Ne bo vse rožnato, če bo punčka, ali pa vse modro, če bo fantek. Ampak vseeno se bova urejanja otroške sobe lotila, ko bova izvedela za spol."

Nakupovati še nista začela. "Sem v fazi branja priročnikov o otrocih. Zelo kmalu pa bova začela tudi nakupovati vse stvari, ki jih bova potrebovala," pravi bodoča mamica.

Svetovalno-razvedrilno oddajo Sobotno popoldne bo Tanja vodila še nekaj časa. Kdo jo bo nadomestil, ko bo odšla na porodniški dopust, še ni znano. Več o tem, kaj prinaša Sobotno popoldne v novi sezoni, pa v prihodnjih dneh.