Foto:
Foto:

Žrebci A, B in C so s svojimi dekleti v zvezah že več let in jih v komuniciranju s prijatelji velikokrat imenujejo kar "žene".

Ker pa gre za mlade fante, ki so poleg tega tudi medijsko znani, je v njihovem življenju veliko zabave ter mladih in lepih deklet. Tako je eden od njih ujel v objektiv fotografa preostala Žrebca v družbi šarmantnih in izzivalno oblečenih deklet.

Ker pa so fantje svojim izbrankam neomajno zvesti, Zvezdani in Amri kaj več kot objem pred kamero ni uspelo. Enako neuspešna so tudi druga dekleta, kar pa ne pušča preveč grenkega priokusa, saj se fantje z njimi vseeno lepo zabavajo in so njihovi žuri znani kot eni najboljših v Ljubljani.

Fotografija z obema lepoticama je posneta na brucovanju študentov Inštituta in akademije za multimedije, kjer študirata dva izmed Žrebcev, žur pa se je zgodil v prostorih opuščenega lokala v središču Ljubljane.

Med organizatorji zabave so bili seveda tudi Žrebci, ki so za svoje študentske kolege lepo poskrbeli. Ker je večina med njimi moškega spola, so se med povabljenimi znašle tudi neštudentke, kar pa seveda nikogar od prisotnih ni motilo.