Fundacija Z glavo na zabavo vstopa v sedmo leto delovanja. Foto: Organizator
Fundacija Z glavo na zabavo vstopa v sedmo leto delovanja. Foto: Organizator
Z glavo na zabavo
V Štuku je bilo vroče. Foto: Organizator

Fundacija je predstavila vsebinsko prenovljeni Z glavo na zabavo, torej novosti, ki so jih za svojo sedmo sezono delovanja pripravili številni sodelavci.

S svojim novim konceptom medijskih in prireditvenih aktivnosti želijo vsestransko sooblikovati zdrav življenjski slog mladostnikov prek promocije aktivnega preživljanja prostega časa in zabave brez alkohola, tobaka, prepovedanih drog in nekaterih drugih odvisnosti, s katerimi se srečujejo mladi v vse bolj potrošniško naravnani slovenski realnosti.

Za konec žur do jutranjih ur
Predstavil so še povsem novo serijo desetih polurnih televizijskih oddaj Z glavo na zabavo - Medijski izziv, ki bodo na sporedu Televizije Slovenija v okviru Mladinskega in otroškega programa od 2. aprila naprej.

Po koncu uradnega dela se je večer v Štuku nadaljeval z uvodno prireditvijo ZGNZ-ja v letu 2007, kjer je okoli 500 mariborskih študentov uživalo v prenovljenem preventivno-zabavnem programu članov Generacije Nulanula, ki mu je sledil še koncert skupine Nude. Vstopnine ni bilo, tako da so si "zabavo z glavo" lahko privoščili prav vsi zainteresirani.