Zmagovalec se bo za novo leto zabaval v Beogradu skupaj s Collegiumovimi vodiči. Foto: RTV SLO
Zmagovalec se bo za novo leto zabaval v Beogradu skupaj s Collegiumovimi vodiči. Foto: RTV SLO
MMC in Collegium vam podarjata čisto posebna novoletna darila. Foto: MMC RTV SLO

Vse, kar morate storiti, če želite brezplačno z še enim povabljencem silvestrovati v Beogradu, je, da nam na Moj Splet pošljete vaše najboljše, najbolj nore, odštekane, duhovite, nenavadne fotografije vaših novoletnih praznovanj, posebna komisija pa bo na koncu izžrebala srečneža, ki bo novo leto 2008 dočakal v nekdanji skupni prestolnici. V glavno mesto Srbije boste odpotovali s pevko Laro in DJ Sylvainom, ki bosta poskrbela za vaše prijetno počutje.

A to še ni vse, saj MMC v sodelovanju s Collegiumom podeljuje tudi številne druge nagrade: če boste na Moj splet poslali videoposnetke svojih dozdajšnjih silvestrovanj ali pa videe, povezane z novim letom, boste sodelovali v žrebanju za še eno nagrado - silvestrovanje v Bratislavi! Tudi tu pa ne boste prikrajšani za dobro glasbo, saj vas bo zabaval Omar Naber, ki je pred kratkim izdal nov CD.

Nagradna igra traja vse do 14. decembra, tako da le hitro pobrskajte po svojem arhivu in nam pošljite utrinke s svojih najbolj norih silvestrovanj.

Podrobnosti o nagradni igri si preberite tukaj.

Poleg tega pa pripravljamo še eno akcijo: SMS-nagradno igro, v okviru katere lahko dobite nagrade, ki jih prav tako podarjata MMC in Collegium. S pravilnim odgovorom lahko sodelujete v žrebanju za 10 kuponov za 10-odstotni popust pri kateri koli novoletni destinaciji.

Kako sodelovati v SMS-nagradni igri?
Na spletnih straneh www.rtvslo.si/tureavanture in www.rtvslo.si/nagradnaigra je v obliki kviza objavljeno nagradno vprašanje. Če poznate pravilni odgovor, pošljite SMS z vsebino mmc in številko odgovora (npr. mmc 1) na številko 3000. Cena vsakega poslanega odgovora je 0,2086 evra, število glasovanj pa ni omejeno.

Poleg teh nagrad bomo podelili še štiri izlete na karneval v Benetkah. Glasujete lahko večkrat - vsak glas se upošteva. Večkrat, ko glasujete, več možnosti za nagrado imate!