Manca rada posluša Šank Rock, Matic pa Big Foot Mamo. Foto: MMC RTV SLO
Manca rada posluša Šank Rock, Matic pa Big Foot Mamo. Foto: MMC RTV SLO
Kaj je največja želja Bohemov?

V MMC-jevi klepetalnici sta se nam pridružila dva člana skupine, Matic in Manca, spregovorila pa sta tudi o vplivih Bon Jovija, Aerosmithov, Queen in Damjana Murka na svojo glasbo.

Ali bi skupina Bohem zaigrala s simfoniki in ali ima videz bolj pomembno vlogo kot glasba, si oglejte v priloženem videu.
Skupina Bohem je pred kratkim izdala nov album Manifest ljubezni, s katerim želijo zdaj osvojiti še tiste koščke Slovenije, ki jih še niso. Počivali pa ne bodo niti na pustni dan, čeprav na pustno soboto ne nastopajo, si bodo privoščili prav posebno masko: "Umili si bomo vrat in bomo krof," so posmehljivo dodali.

"Nikoli ne reci nikoli!"
Skupina Bohem je pred nekaj tedni spremljala tudi Emo, in čeprav še niso nastopili na njej, te možnosti ne izključujejo. In kakšno je njihovo mnenje o zmagovalni pesmi? "Zelo dobra ideja, odlična interpretacija, godala tudi sami uporabljamo, zato nam je še toliko bolj všeč. Glede na izbor, ki je bil ponujen letos, je to daleč najboljša pesem, in mislim, da se nimamo ničesar sramovati, ko se pojavimo na glavnem odru v Moskvi! Seveda pa velja omeniti tudi odličen vokal pevke!......pa tud stas je cool:))))"

Tudi skupina Bohem kdaj razmišlja o prodoru v tujino, a so pri teh željah vseeno realisti in se zavedajo, da je včasih pomembno biti ob pravem času na pravem mestu. Koncertna turneja po Sloveniji pa se je že začela, največji koncert pa lahko obževalci ujamejo 7. aprila v Cvetličarni.

T. P.

Kaj je največja želja Bohemov?