Marcel Štefančič se bo poskusil v vodenju Hri-bara, Sašo Hribar pa kot voditelj Studia City. Foto: MMC RTV SLO
Marcel Štefančič se bo poskusil v vodenju Hri-bara, Sašo Hribar pa kot voditelj Studia City. Foto: MMC RTV SLO
Marcel Štefančič
Marcel se v Hri-baru počuti kot doma. Foto: MMC RTV SLO

Hribar bo tako vodil zadnjo oddajo Studia City v tem letu, ki bo na sporedu 22. decembra, Štefančič pa bo Hribarja zamenjal na mestu gostitelja v zadnji oddaji Hri-bara, ki si jo boste gledalci lahko ogledali v soboto, 20. decembra.

Oddaji kljub zamenjavi voditeljev ostajata konceptualno nespremenjeni, gost Marcela Štefančiča v Hri-baru bo Dušan Jovanovič, Hribarjevi gostje v Studiu City pa še niso dokončno izbrani.

Zgodilo se bo nekaj šokantnega ...
Na spletni strani oddaje Hri-Bar sobotno oddajo napovedujejo takole: "Sobotna oddaja bo nekaj posebnega. Vodil jo bo Marcel Štefančič jr. Hitro in učinkovito. Zgodilo se bo nekaj šokantnega: vseskozi smo morda slutili, a nismo verjeli."

"Zdaj bo resnica končno prišla na dan. Nekdo bo izkoristil zgodovinski trenutek zadnjih krčev kapitalizma in nam razkril, da je bilo zadnjih 18 let le igra. Vse, v kar ste verjeli, so bile le dimne zavese," še napovedujejo ustvarjalci Hri-bara, tokrat na čelu z Marcelom Štefančičem.

Za pokušino krajši MMC-jev video
MMC je s kamero posnel oba voditeljska mačka, ko sta obiskala drug drugega na prizorišču snemanja - del posnetka je nastal v petek, ko je Marcel obiskal Sašota na snemanju, in v ponedeljek zvečer, ko je Sašo obiskal Marcela.

K. J./T. K.

Videoposnetek si lahko ogledate spodaj.