V zadnji oddaji sta zmagala Tina in Dragan. Foto: RTV SLO
V zadnji oddaji sta zmagala Tina in Dragan. Foto: RTV SLO
Zvezde plešejo - Regina in Peter
Zvezde plešejo - Dragan in Tina
Zvezde plešejo - Alenka in Matjaž

Mario bo tokrat gostil tri pare, ki so že okusili slast zmage. Alenka Gotar in Matjaž Brinovec, Regina in Peter Fileš ter Dragan Sadžak in Tina Jarc Šifrar se bodo pomerili v finalni oddaji meseca oktobra, zato že pridno vadijo svoje plese.

Video: pred Alenko gre na kolena
Operna pevka in predstavnica Slovenije na letošnji Evroviziji Alenka Gotar pravi, da je njen soplesalec res frajer, zato se mu lahko zaupa, kar običajno ni njena značilnost. Alenka očitno res povsem zaupa Matjažu, saj jo ta vrti okoli glave - sam pravi, da 50-kilogramsko damo brez težav dvigne - brez težav res ne gre, saj kmalu oba pristaneta na tleh.

Draganove roke naj bodo naravne
Svojo damo pa vrti tudi zmagovalec Zvezde plešejo iz zadnje nedelje Dragan Sadžak. Zmagovalec resničnostnega šova, maneken in voditelj je bil najboljši v zadnji oddaji Spet doma, ko je s soplesalko Tino Jarc Šifrar osvojil največ klicev gledalcev. Ti so za njun jive oddali več kot 6.000 glasov, kar je nekaj sto več kot igralki Barbari Cerar in njenemu plesnemu partnerju Tomu Tololeskemu. Kljub zmagi Dragan pravi, da je lesen, zato mu je Tina pokazala, kako naj drži roke. "Moške roke so najlepše takrat, kadar so čim bolj naravne," pravi Tina.

Regina je ukazovalna
"Spodrsljaji morajo biti, ker drugače ne bi bilo zanimivo," pravi pevka Regina. A to velja le na vajah, saj je Regina s svojim soplesalcem Petrom Filešem brez spodrsljajev odplesala v oddaji in se tako uvrstila v oktobrski finale. Regina rada ukazuje, zato ji je Peter kar povedal, kdo mora poslušati koga in jo zavrtel, težave so delali le mikrofoni.

Zvezde plešejo - Regina in Peter
Zvezde plešejo - Dragan in Tina
Zvezde plešejo - Alenka in Matjaž