Dragan in Tina bosta v nedeljo zaplesala jive, Barbara in Tomo pa sambo Foto: RTV SLO
Dragan in Tina bosta v nedeljo zaplesala jive, Barbara in Tomo pa sambo Foto: RTV SLO
Kdo je Draganova sanjska ženska?
Utrinek iz plesnih vaj Barbare in Toma

V sodelovanju z oddajo Spet doma vas bomo namreč vsak konec tedna obveščali o novih dogodivščinah udeležencev plesnega turnirja. Poročali bomo o različnih zanimivostih, "nerodnostih", morda celo avanturicah slovenskih estradnikov, ki so sprejeli Mariev izziv. Ogledali pa si boste lahko tudi videoposnetke z vaj in tako morda že pred nedeljsko oddajo izbrali svojega favorita.

To nedeljo bosta zaplesala Barbara in Dragan
To nedeljo se bosta, kot je že v navadi, na plesnem parketu predstavila dva para. Primorca Dragana Sadžaka, ki je postal znan širši javnosti po nastopu v resničnostnem šovu, pozneje pa zašel še v manekenske in voditeljske vode, je v "roke" prijela Tina Jarc Šifrar. Mlado in nadarjeno igralko Barbaro Cerar, ki je prejela že kar nekaj nagrad za gledališke vloge, znana pa je tudi po svojih vlogah na velikem platnu, pa plesnih korakov uči izkušeni Tomo Tololeski.

Letos odplesali že štirje pari
V letošnji sezoni turnirja Zvezde plešejo so se v preteklih nedeljah predstavili že štirje pari: sopranistka in zmagovalka letošnje Eme Alenka Gotar z Matjažem Brinovcem, nepogrešljivi del zasedbe Atomik harmonik Frai Toni s Petro Škofic, pevka Regina s plesnim partnerjem Petrom Filešem ter novi voditelj oddaje NLP, sicer pa igralec, maneken in navdušen športnik Dejan Pevčevič s plesalko Majo Pucelj.

O napredovanju plesalcev odločate vi!
Pravila turnirja med drugim določajo, da se v vsaki oddaji pomerita dva plesna para. Par, ki dobi po desetminutnem telefonskem glasovanju več glasov, napreduje v finale meseca, najboljši par se nato uvrsti v superfinale. Zmagovalec superfinala pa je tudi zmagovalec turnirja. Z glasovi gledalcev sta si nastop v finalu meseca oktobra do zdaj zagotovila že para: Alenka Gotar in Matjaž Brinovec ter Regina in Peter Fileš. To nedeljo bo tako znan še tretji finalni par meseca oktobra.

Kdo je Draganova sanjska ženska?
Utrinek iz plesnih vaj Barbare in Toma