Po Beckhamu je Armanijeve spodnjice 'napolnil' še Cristiano Ronaldo. Foto: EPA
Po Beckhamu je Armanijeve spodnjice 'napolnil' še Cristiano Ronaldo. Foto: EPA

35-letni David, ki je trenutno član losangeleškega moštva LA Galaxy, je sporočil, da želi iti po poti žene Victorie, ki se že lahko pohvali z lastno kolekcijo spodnjega perila. A modni oblikovalec bo postal šele, ko bo nehal brcati nogometno žogo.

Davidov prijatelj je dejal: "David je star 35 let in zaveda se, da nogometa ne bo več mogel dolgo igrati. Že vrsto let je prava ikona za moške po vsem svetu, v spodnjicah pa je videti tako dobro kot nihče drug. Zato se zdi logično in smiselno, da se bo še sam podal v modni svet."

Pri uresničitvi načrtov sta mu pomoč že obljubila njegov menedžer Simon Fuller in mož priznane modne oblikovalke Stelle McCartney, britanski publicist Alasdhair Willis. David pa je priznal tudi, da tega projekta nikakor ne bo zmogel brez pomoči svoje drage Victorie, ki je z vztrajnostjo in obsežno medijsko pokritostjo postala priznana članica modne srenje.

"Alasdhair in Simon sta se do grla zakopala v delo, saj želita, da bi David postal ugledni član modnega sveta. Tudi Victoria je navdušena, da se je David odločil za ta korak, saj ves čas ponavlja, da se ji zdi najprivlačnejši moški na svetu in s tem več kot primeren za predstavljanje spodnjega perila," je dodal Davidov znanec.