Lady Gaga je pritegnila številne poglede na bejzbolski tekmi. Foto: Daily Mail
Lady Gaga je pritegnila številne poglede na bejzbolski tekmi. Foto: Daily Mail

Pevka, ki dviga prah z novim videspotom Alejandro, ki so ga zaradi uporabe verskih simbolov kritizirale tako verske skupine kot Katy Perry, so paparaci ujeli med spremljanjem bejzbolske tekme v New Yorku. Čeprav je bilo na tekmi na tisoče navijačev, je 24-letna pevka izstopala iz množice s svojim videzom. Zvezdniško navijačico v modrčku, mrežastih nogavicah, spodnjicah in usnjeni jakni so paparaci in oboževalci hitro opazili. Pevko je pretirana pozornost zmotila, zato je zasledovalcem slavnih pokazala sredinec.

Grace: Lady Gaga me posnema
Velika želja Lady Gaga, ki je v pesmi Telephone združila moči z Beyonce, je tudi posneti pesem z razvpito pevko Grace Jones, ki je plavolaso pevko odločno zavrnila: "Rekla sem ne! Raje bi sodelovala z osebo, ki je izvirnejša in ki me ne posnema." 62-letna pevka, ki je prav tako kot Lady Gaga znana po nenavadnem načinu oblačenja, je pred kratkim v intervjuju za Guardian obtožila mlajšo kolegico, da je njena navadna kopija: "Veste, videla sem oblačila Lady Gaga, ki sem jih jaz nosila že veliko prej kot ona. Priznam, da me je to razjezilo."

V spodnji fotogaleriji si lahko pogledate nekaj najbolj nenavadnih oblačil Lady Gaga in Grace Jones ter presodite, ali ima Grace prav, da je Lady Gaga navadna posnemovalka.