Cara ima poleg manekenskih tudi pevske in igralske ambicije. Foto: EPA
Cara ima poleg manekenskih tudi pevske in igralske ambicije. Foto: EPA

21-letna manekenka, ki je trenutno eden najbolj zaželenih obrazov na modnih brveh in skupaj s kolegicama Edie Campbell in Jourdan Dunn predstavlja znamko Burberry, se je po modni brvi sprehodila dvakrat. Nosila je kreacije oblikovalca Christopherja Baileyja, ki je oblačila ustvaril za kolekcijo Burberry Prorsum. Na prvem sprehodu po modni pisti je predstavila elegantno rožnato krilo, belo majico in prosojno jakno z bleščečimi okraski, drugič pa je prikorakala v prosojni rožnati obleki.

Mladenko, ki v višino meri "komaj" 1,75 metra, je na modni reviji spodbujal njen dobri prijatelj Harry Styles, znan kot pevec priljubljene britanske skupine One Direction. S tem je še dodatno spodbudil namigovanja, da sta s Caro par, vendar pa 19-letnik ljubezensko zvezo zanika: "Ljudje govorijo vse mogoče, ampak sva le prijatelja. Je čudovito dekle." Vir blizu para pa je za revijo Look dejal, da je pevcu svetlolaska zelo všeč, vendar pa se za zdaj še nočeta izpostavljati v javnosti.

Priljubljenemu najstniku so sicer na modni reviji družbo delale številne prelestne zvezdnice, ki so se skorajda greble za njegovo pozornost, poroča Daily Mail. Med najbolj zagretimi naj bi bila 31-letna igralka Sienna Miller, Harryja pa sta ogovarjali tudi manekenka Suki Waterhouse in pevka Paloma Faith. Pevec naj bi imel kljub temu oči le za Caro.

Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov z modne revije Burberry za pomlad in poletje 2014.