Beyonce v bikiniju. Foto:
Beyonce v bikiniju. Foto:

Bikini so dvodelne ženske kopalke, ki so s svojim prihodom šokirale svet. Prvič so se pojavile na francoskih plažah leta 1947. Za bikini gre zahvala francoskemu oblikovalcu Louisu Reardu, poimenoval pa jih je po koralnem otoku Bikini Atoll v Pacifiku.

Danes so bikini najbolj priljubljene kopalke po vsem svetu, tudi med zvezdnicami. V spodnji galeriji si lahko ogledate, kakšne in kako jih nosijo.

Za Beyonce je zelo uspešno glasbeno leto. Pobrala je številne nagrade, med drugim tudi ameriško glasbeno nagrado za R&B-jevsko izvajalko leta in MTV-jevo nagrado za najboljši video leta, v katerem pokaže skoraj toliko gole kože kot v kopalkah.
34-letna zvezdnica Razočaranih gospodinj in sedem let mlajši profesionalni košarkar sta letos posnela zapeljive fotogarfije za modno znamko London Fog. Takrat je Eva pozirala brez bikinija.
40-letna igralka v bikiniju je še vedno videti odlično. Še vedno pa jo spremljajo tudi govorice o sestajanju z nekdanjim partnerjem Bradom Pittom. Letos si je od njih nekoliko odpočila v Mehiki.
Lindsay Lohan, ki je zadnje leto znana predvsem po škandalih, se je v bikiniju pokazala očitno shujšana. Uresničila je tudi trditev, da se bo fotografirala gola in to storila za italijansko revijo Muse.
Lepa igralka, ki je zaslovela z vlogo v filmu Maska, je bikini nosila na počitnicah na Havajih. Trenutno pa končuje snemanje novega filma, v katerem igra s Tomom Cruisom. Na snemanju filma se je seznanila tudi s Tomovo hčerko Suri, ki Cameron obožuje.
Pevka s pravim imenom Stacy Ann Ferguson so letos paparaci ujeli v Mehiki, kjer je nosila živo zelene kopalke. S skupino Black Eyed Peas so letos izdali kar nekaj uspešnic, med drugim tudi pesem I gotta feeling.
Britney Spears, ki se je vrnila nazaj na glasbeno sceno, je počitnikovala s svojima sinovoma Seanom Prestonom in Jaydenom Jamesom. Po dveh porodih je mamica s treningom ohranila lepo postavo, ki jo z veseljem pokaže v bikiniju.
Jennifer s svojo polno postavo buri domišljijo marsikomu. Trenutno promovira svoj novi singel Louboutins, med poletjem pa je bila v Italiji z možem Marcom Anthonyjem in hčerko Emme.
Naomi Campbell je angleški supermodel, pevka, igralka in modna oblikovalka, ki ve, kako nositi bikini.
Slavna dedinja je vedno do potankosti urejena in skladno oblečena. Zraven trendovskih kopalk ne smejo manjkati kratke hlače, očala, trak za lase in zapestnica v enaki barvi. Zvezdnica si je to poletje privoščila oddih na Havajih in v Franciji.
Nekdanja manekenka Cindy Crawford je prepričana, da danes ne bi bila uspešna na modni sceni, saj ne ustreza idealom lepote, ki ga narekuje modna industrija danes. Videti je namreč preveč zdravo in ne presuho. Bikini ji brez dvoma lepo pristaja.
Marisa Miller je manekenka in ena od angelčkov Victoria's Secret, ki je na modni pisti nosila moderček, vreden dobra dva milijona evrov. Na bikiniju pa ne potrebuje biserov, da bi bila videti dobro.
Supermodel in nekdanje dekle Leonarda DiCapria se je z bikinijem pokazala na naslovnici revije Sports Illustrated. Letos pa je nekaj fotografij posnela tudi pri nas, in sicer v hotelu Palace v Portorožu, kjer je posnela oglas za Garnierjev šampon.