Harper Beckham se v modnem cirkusu že pri treh letih počuti kot doma. Foto: Reuters
Harper Beckham se v modnem cirkusu že pri treh letih počuti kot doma. Foto: Reuters

Prikupna malčica je pred dnevi "ukradla šov" na mamini modni reviji v New Yorku, medtem ko je (drugače od North West, ki se je na očetovi reviji razhudila) pridno sedela v naročju svojega postavnega očeta Davida, družbo pa jima je poleg najstarejšega potomca Beckhamovih, 16-letnega Brooklyna, delala sama zloglasna modna urednica Anna Wintour.

Kot pišejo britanski tabloidi, modne znamke in druga podjetja Harper vidijo kot "najboljšo vzornico za podobo zdrave moderne družine", saj je "obkrožena s srečno poročenim parom in skrbnimi brati". "Takšne privlačnosti za množice se ne da kupiti," citirajo poznavalce iz modne industrije.

Harper naj bi bila po pisanju Daily Stara "najbolj iskana v industriji mode in zabave", zasenčila naj bi celo že omenjeno North West in Blue Ivy, hčerki slavnih parov, ki ju sestavljata Kim Kardashian in Kanye West ter Beyonce in Jay-Z.

Za zdaj naj bi se David in Victoria Beckham še otepala večmilijonskih ponudb, čez nekaj let pa bo morda drugače: v vlogi modela za Burberry je na primer že pri rosnih 10 nastopal eden od Harperinih treh starejših bratov, Romeo.