Kelly je tudi na predstavitev oglasa prišla športno oblečena. Foto: EPA
Kelly je tudi na predstavitev oglasa prišla športno oblečena. Foto: EPA

Ogromen plakat lahko občudujejo prebivalci Londona, na njegovi predstavitvi pa je bila tudi Kelly, sicer tudi občasna modna oblikovalka, igralka in televizijska voditeljica. 30-letnica v oglasu pozira brez oblek, obuta le v nove športne copate.

O svoji goloti je dejala: "Strinjam se, nekoliko nenavaden občutek je videti se takole. A pomislila sem: zakaj pa ne, to bo zagotovo zelo zabavno snemanje. Seveda je nekoliko strašljivo, ko pogledaš gor in se zagledaš golega, a očitno se bom na ta občutek morala navaditi. Nedavno sem namreč posnela tudi serijo fotografij za Playboy, tako da imam očitno 'goli mesec'."

"Kako si drznete?"
Ostro pa je protestirala proti namigom, da je bilo njeno telo na plakatu računalniško popravljeno: "Seveda ne, le kako si drznete?" se je odzvala. Dodala je, da nikoli ni in ne bo spodbujala anoreksije ali pretirane vitkosti. "Nimam pa nič proti temu, da mojo zadnjico nekoliko popravijo - a to mora biti le majhna sprememba."

Kelly so sicer raziskovalci z univerz v Gdansku na Poljskem in v Teksasu v ZDA nedavno razglasili za zvezdnico z najpopolnejšim telesom. Razmerja njenega telesa namreč ustrezajo podobi idealni ženske, ki privlači moške vseh kultur sveta.