Manekenka podpira angleško nogometno reprezentanco. Foto: FHM
Manekenka podpira angleško nogometno reprezentanco. Foto: FHM

V kampanji za spodnje perilo znamke Ultimo Kelly predstavlja pomladno kolekcijo. Za Britanko so se odločili, ker je brez truda videti seksi, je povedala oblikovalka perila Michelle Mone.

30-letna manekenka, ki se je precej neuspešno preizkusila tudi kot igralka, nosi košarico E. Kolekcija perila, ki ga predstavlja, ji je všeč prav zaradi velikih in opornih košaric. Dekleta in ženske opozarja, da je oblika in velikost nedrčka zelo pomembna.

"Neverjetno je, kako redke so ženske, ki se redno merijo," je povedala Kelly in dodala, da si sama obline meri vsake pol leta. Ženske z velikimi prsmi, kot je Brookova, morajo imeti dobro oporo, za dekleta z manjšimi prsmi pa so pri Ultimu naredili modrčke s silikonom, je razložila rjavolaska.

Tudi Kelly v Južni Afriki
Najbolj seksi ženska na svetu po mnenju bralcev revije FHM je pred kratkim ponovno pozirala za to moško revijo. V Južno Afriko je priletela na fotografiranje za posebno izdajo revije, ki govori o svetovnem nogometnem prvenstvu.

Izbrana je bila za dekle za naslovnico. Pozirala je s tremi levi, s čimer simbolično prikazuje podporo angleškemu nogometnemu moštvu. Levov, ki ji na fotografijah delajo družbo, v živo ni spoznala. Kako je fotografiranje potekalo, si lahko ogledate spodaj.