Trenja okoli svetlolasega Bonda pa se še kar krešejo ... Foto: EPA
Trenja okoli svetlolasega Bonda pa se še kar krešejo ... Foto: EPA
John Legend
Vedno klasično oblečen klavirski in glasbeni genij John Legend. Foto: EPA
Britney in Sean Preston Spears
Jabolko ne pade daleč od drevesa. Foto: Splash

Svetlolasi 38-letni Anglež je le za las premagal seksi pevca r'n'b-ja Johna Legenda, na tretjem mestu pa je še en Američan čokoladne polti, oskarjevski nominiranec za film Usodna nesreča Terence Howard.

"Oblači se tako, kot govori - elegantno." Na četrtem mestu je pristal še en letošnji oskarjevski nominiranec - hollywoodski lepotec Jake Gyllenhaal, peterico pa končuje avstralski rocker Nick Cave.

Pevci na udaru
Na drugi strani pa je revija postregla tudi s "seznamom osramočenih" - najslabše oblečena sta zadnje čase ne najbolj privlačni pevec Guns'n'Roses Axl Rose in slabša polovica Jennifer Lopez - pevec Marc Anthony.

Nekatere stvari se nikoli ne spreminjajo ...
Nič bolje jo ni odnesel sinko Britney Spears in Kevina Federlina Sean Preston, ki tako lepo nadaljuje tradicijo obupne izbire (res ne po lastni volji) oblačil družine Spears - Federline.

Po mnenju revije biti potomec hiperplodnega plesalca in prezgodaj ovenele starlete ni noben izgovor, a starost 12 mesecev bi skoraj lahko bil izgovor. Svetujejo mu, da se čim prej spravi k sebi. Če že ne naredi nič drugega, naj si vsaj kapo poravna.