Ponosna je na svoje obline in si želi, da bi se v svoji koži dobro počutila tudi mlada dekleta. Pa čeprav ne nosijo številke nič! Foto: EPA
Ponosna je na svoje obline in si želi, da bi se v svoji koži dobro počutila tudi mlada dekleta. Pa čeprav ne nosijo številke nič! Foto: EPA

Tyra, ena redkih supermanekenk, ki se ne morejo stlačiti v ameriško konfekcijsko številko nič, je za OK! povedala: "Obožujem svoje obline. S tem telesom sem zaslužila milijone dolarjev. Trenutno se dogajajo čudovite stvari, uspevajo ženske, kot so America Ferrera, Jennifer Hudson, Beyoncé, Jennifer Lopez in jaz - ženske z oblinami."

"A še vedno se mi zdi, da družba časti suhice. Mlada dekleta so zaradi tega zmedena in trudim se spremeniti to," je dodala Banksova.

"Kit na plaži" udari nazaj
Banksova je (spet) spregovorila tudi o razvpitih fotografijah, ki so nastale v začetku letošnjega leta. Na njih je bila oblečena v ozke enodelne kopalke, tabloidi pa so jo označili za "kita na plaži". Povedala je: "Povprečna Američanka nosi konfekcijsko številko 42 ali 44. Torej, če sem na sliki videti, kot da nosim številko 40 ali 42, in me označijo za ogabno - je večina Amerike ogabna? To me je res razburilo, zato sem se odločila udariti nazaj."

Tyra je zatrdila, da so fotografije posneli "s slabega kota" in v svoji pogovorni oddaji dokazala, da ima še vedno odlično postavo - slekla se je v sporne kopalke. Več v priloženem videu.