Victoria ne bo več glavni obraz modne hiše Giorgia Armanija. Foto: EPA
Victoria ne bo več glavni obraz modne hiše Giorgia Armanija. Foto: EPA
Megan Fox
Nekateri so prepričani, da bo Megan - če bo res postala Armanijev obraz - zasenčila Victorio. Foto: Reuters

Victoria, ki je nedavno prevzela vlogo sodnice v resničnostnem šovu Ameriški idol, se želi še bolj posvetiti lastni kolekciji oblačil oziroma spodnjega perila, zato ne želi več biti obraz slavnega italijanskega modnega kreatorja Giorgia Armanija.

Njena naslednica - Megan Fox - naj bi bila logična odločitev, saj gre za trenutno zelo vročo igralko, ki bi lahko brez težav obula Victoriine čevlje. Pri Armaniju računajo, da bi se z modno kolekcijo, ki naj bi jo predstavljala zvezdnica filma Transformerji, lahko zoperstavili tekmecu Calvinu Kleinu, ki je podpisal pogodbo s prav tako privlačno igralko Evo Mendes.

Premalo časa za promoviranje
Znan je tudi razlog, zakaj nekdanja članica skupine Spice Girls ni podaljšala pogodbe. "Krivec" naj bi bila posebna klavzula, ki so jo v novo pogodbo želeli vključiti Armanijevi odvetniki. Georgio namreč ni bil namreč zadovoljen, ker je Victoria premalo svojega časa namenjala promoviranju, čeprav je bila prodaja kolekcije dobra. To željo so zato formalno zapisali v pogodbo, kar pa Beckhamovi ni bilo všeč in se je zato raje odločila, da ne nadaljuje sodelovanja oziroma ne podpiše pogodbe.