New York velja za eno najbolj romantičnih velemest na svetu. Foto: EPA
New York velja za eno najbolj romantičnih velemest na svetu. Foto: EPA

Tam temu rečejo "meet cute" (dobesedno bi to prevajali kot "srečanje ljubkega", "ljubko srečanje"). Zdaj imajo samski priložnost, da si to poletje sami zrežirajo svoj lasten sladki trenutek - z New Yorkom za kuliso.
Gray Line New York namreč ponuja nočno vožnjo po Manhattnu za samske na "avtobusu ljubezni".
Avtobus bo po New Yorku vozil 3. junija (če bo zanimanje dovolj veliko, bodo dodali dodatne datume), za vožnjo pa boste odšteli 59 dolarjev na osebo (kar je 30 dolarjev manj od redne cene nočne vožnje po velikem jabolku).
Od razglednih ploščadi do zmenkarij
Med peturnim ogledom dobijo vse samske ženske (in moški) priložnost, da občudujejo mesto z opazovalne ploščadi Rockefeller Centra Top of the Rock, si ogledajo precej nenavaden park, preurejen iz povzdignjenih tirov železnice High Line, nazdravijo s šampanjcem med križarjenjem po pristanišču in razgledom na Kip svobode ter večerjajo v restavraciji Grotta Azzurra v Mali Italiji.

Se sprašujete, kdaj je na vrsti sladki trenutek?
Med avtobusno vožnjo je krajši čas namenjen nekakšnim hitrim zmenkarijam, ko imajo potniki le dve minuti - in da, štopajo vas - časa, da se presedajo in spoznajo potencialno dušo dvojčico.