Pripravljena je iz mesnih izdelkov, ki so med najdražjimi na svetu, in gob, tako dragocenih, da jih varuje oborožena straža. Pašteta je bila narejena po tem, ko je sedem stalnih strank izzvalo lastnika restavracije Kevina Berkinsa, da pripravi "nadgrajeno" pito.
Tako je Kevin plačal 175.000 tolarjev za meso goveda, ki je bilo rejeno v tako umirjenem okolju, da so ga morali ohranjati s posebnimi masažami. Nato je kupil posebne kitajske gobe, katerih nabiranje se opravlja pod strogim varnostnim nadzorom. Tem so bile dodane še francoske gobe po ceni 70.000 tolarjev za kilogram in enako vrednimi gomoljikami.
Omaka je bila narejena tudi iz dveh steklenic vina Chateau iz leta 1982, katerega vrednost ocenjujejo na 350.000 tolarjev za steklenico. Testo je bilo prekrito z užitnimi zlatimi lističi, za katere je treba odšteti tudi po 3.500 tolarjev.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje