Sladoled, ki se imenuje Baby Gaga, je obogaten z okusom vanilje z Madagaskarja in naribano limonino lupino, okus pa naj bi bil podoben jogurtovemu sladoledu.
Lastnik kavarne Matt O'Connor v londonskem Covent Gardnu je pojasnil, da je delež materinega mleka v sladoledu 20 odstotkov, mleko pa bodo nadzirali po kriterijih, ki jih uporabljajo med dajanjem krvi. "Če je dobro za naše otroke, mora biti dobro tudi za druge. Nekateri ljudje bodo z gnusom odšli, vendar je to v resnici pravi bioproizvod, popolnoma naraven," je za britanski BBC povedal O'Connor.
Tudi Victoria Hiley, ena izmed žensk, ki daje mleko za sladoled, ne vidi v tovrstni proizvodnji sladoleda nič slabega. Prav nasprotno, v tem vidi oglaševalsko akcijo, kako med mladimi mamami spet spodbuditi dojenje. "Ko bodo odrasli odkrili, kako dober je okus sladoleda, bodo tudi otroke vedno več dojili," je povedala Hileyjeva, ki za četrt litra mleka prejme 15 funtov.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje