Neymar. Foto: Reuters
Neymar. Foto: Reuters

Moški, ki ni želel biti imenovan, je za Reuters dejal, da je goreči navijač brazilske reprezentance, obenem pa se poistoveti z napadalcem reprezentance in pariškega PSG-ja, zato ga je v svoji oporoki uradno imenoval za edinega dediča.

"Neymar mi je všeč, z njim se zelo poistovetim. Trpim zaradi obrekovanja, ki ga je deležen. Prav tako sem zelo družinsko usmerjen in odnos z njegovim očetom me zelo spominja na moj odnos z mojim očetom, ki je umrl," je moški dejal v intervjuju za tamkajšnji medij Metropoles. "Nisem ravno dobrega zdravja in videl sem, da nimam komu zapustiti svojih stvari. Ne bi želel, da mi te vzame vlada ali sorodniki, s katerimi se ne razumem."

30-letnik je dodal, da je že prej neuspešno poskušal predati svoje premoženje brazilskemu reprezentantu. Zdaj je našel način: naredil je oporoko, dokument pa je podpisal notar v Porto Alegreju.

Kaj vse Neymarju zapušča, ni razkril.

Neymar je eden najbolje plačanih športnikov na svetu z ocenjenim zaslužkom 85 milijonov ameriških dolarjev (okoli 78 milijonov evrov) za leto 2023 po Forbesu.

"Vem, da ni požrešen, kar je dandanes nekaj redkega," meni nogometašev oboževalec.