Spodnjice in ovitek kondoma za začetno ceno 69 centov. V štirih dneh je vrednost narasla na 127 ameriških dolarjev. Foto: eBay.au
Spodnjice in ovitek kondoma za začetno ceno 69 centov. V štirih dneh je vrednost narasla na 127 ameriških dolarjev. Foto: eBay.au

Prevarana žena iz Queenslanda se je dolgoletnemu možu maščevala tako, da je na spletni strani eBay prodajala ogromne ženske spodnjice in ovitek kondoma najmanjše velikosti.

Spletna stran eBay je zadnje čase neusahljiv vir zgodb o spletnih dražbah, ki včasih presegajo meje človeške domišljije. Tokrat so avstralski mediji objavili zgodbo Anne iz Queenslanda, ki je na spletu objavila svojo zgodbo o 22 letih zakona, ki se je končal klavrno.

Mož je bil preveč ljubezniv
Ženska je zapisala, da je na moževo prevaro prvič posumila, ko ji je (očitno pomotoma) poslal sporočilo SMS z ljubezensko vsebino. Ker v dobrih dveh desetletjih zakona od moža ni prejela podobnega sporočila, se je odpravila prej iz službe in moža našla na kavču pred TV. "Ko sem potožila zaradi bolečin v trebuhu, mi je odstopil kavč in ponudil čaj," je zapisala Anna. Ker je posumila, da nekaj mora biti narobe, se je odpravila v spalnico, kjer je našla ženske spodnje hlače (zelo velike velikosti) in ovitek kondoma najmanjše velikosti. Kljub njegovemu izgovoru, da je prikriti transvestit in da se rad oblači v ženska oblačila, ga je vrgla na cesto, dokaze o varanju pa objavila na spletu.

Na eBayu so sicer oglas umaknili, ker "prodaja rabljenega spodnjega perila ni v skladu z njihovo politiko". A preden je do tega prišlo, je oglas dobil kar 47 ponudb.