Nanizanka Dva moža in pol je bila osem let ena najbolj gledanih humorističnih serij v ZDA, Sheen pa posledično med najbolje plačanimi televizijskimi igralci. Foto: CBS
Nanizanka Dva moža in pol je bila osem let ena najbolj gledanih humorističnih serij v ZDA, Sheen pa posledično med najbolje plačanimi televizijskimi igralci. Foto: CBS
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher se bo od jeseni trudil zapolniti čevlje težavnega Charlieja Sheena. Foto: EPA

Policisti so pojasnili, da so morali dom Freddyja Caldwella v Bronxu obiskati kar dvakrat, prvič 11. maja, drugič pa 23. maja, ker je vztrajno klicaril na TV-postajo WPIX-11 in telefonistu grozil z bombo, če ne nehajo predvajati nanizanke, ki ima zaradi številnih izpadov osrednjega zvezdnika Charlieja Sheena trenutno premor.

Kot je znano, nanizanke še nekaj časa ne bo na sporedu (deveto sezono bodo začeli predvajati šele jeseni), saj je televizijska mreža CBS Sheena marca najprej začasno, nato pa dokončno odpustila. 45-letnega zvezdnika, enega najbolje plačanih televizijskih igralcev na svetu, bo nadomestil 33-letni Ashton Kutcher.

Kakšen bo Kutcherjev lik, še ni jasno
Producent nanizanke Chuck Lorre (prav tisti, ki ga je Sheen tako ostro napadel) je po odločitvi CBS-a dejal, da so lahko srečni, ker se bo ekipi pridružil ravno Kutcher, in obenem izrazil olajšanje, ker se vodilni le niso odločili za drugo možnost - torej, da nanizanko preprosto ukinejo. Direktorica CBS Entertainmenta Nina Tassler je ob tem sicer poudarila, da je prioriteta TV-mreže iskati nove zamisli za nanizanke in da se zato trenutno še ne ve, na kakšen način bo Kutcher predstavljen v nanizanki.

Za epizodo "le" milijon
The Wall Street Journal je medtem poročal, da bo mož Demi Moore za eno epizodo nanizanke v žep pospravil okrogel milijon ameriških dolarjev. Sheen je sicer za eno epizodo dobil več - 1,2 milijona -, vendar naj bi po nekaterih podatkih Kutcherju dodatno plačali še določen odstotek od vsake ponovitve, česar pa Sheenova pogodba ni vsebovala.