V Veroni se je mogoče poročiti na svetovno znanem Julijinem balkonu. Foto: Reuters
V Veroni se je mogoče poročiti na svetovno znanem Julijinem balkonu. Foto: Reuters

35-letni Gabor Lazar je po nenavadnem načinu osvajanja deklet posegel, potem ko je prebral Shakesperjevo delo Romeo in Julija. Na letaku je Gabor, ki do zdaj ni imel časa za dekleta, zapisal: "Osamljeni Romeo išče svojo Julijo za resno zvezo. Veliko sem delal in se učil, zato moram zdaj nadomestiti izgubljeni čas za romantiko."

Gabor je več kot 300 letakov vrgel le na balkone, ki so mu bili všeč, saj meni, da če bo katera izmed žensk z izbranih stanovanj odgovorila, to pomeni, da imata podoben okus, kar je dober začetek za ljubezensko zvezo.

Ljubezenska iskalna akcija madžarskega Romea se je izkazala za uspešno, saj je Lazar prejel kar nekaj telefonskih klicev zainteresiranih žensk. Ali bo med njimi tudi ljubezen Lazarjevega življenja?

Poroka na Julijinem balkonu
Vsi zaljubljeni pari, ki jih prav tako kot Gaborja navdušuje ljubezenska zgodba med Romeom in Julijo, pa si lahko v Veroni obljubijo večno zvestobo na znamenitem Julijinem balkonu. Poroka na slednjem ni nič kaj poceni - cena poročnega obreda na balkonu namreč stane med 700 (pari iz držav članic EU-ja) in 900 evri (pari iz držav, ki niso članice Unije).