Cristiano Ronaldo s sinom Cristianinhom po osvojitvi Lige prvakov. Foto: Instagram Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo s sinom Cristianinhom po osvojitvi Lige prvakov. Foto: Instagram Cristiano Ronaldo

Že med samo tekmo smo lahko spremljali burne odzive navijačev na tribunah, po koncu tekme pa so si lahko oddahnili navijači Madrida. Ekipa Reala iz Madrida je, kot že veste, po streljanju enajstmetrovk premagala Atletico in osvojila enajsti najprestižnejši klubski naslov, veselje se je tako lahko začelo.

Nogometašem Reala so se pri slavju na nogometni zelenici pridružili tudi njihovi potomci in izbranke, prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo je tako svojo srečo delil s sinom Cristianinhom, ki je s pokalom poziral v slačilnici.

Tekme so se udeležili številni znani obrazi, med njimi so fotografi v svoj objektiv ujeli nogometna stratega sira Alexa Fergusona in Fabia Capella, ki sta pred tekmo pokramljala s španskim kraljem Felipejem VI. Med občinstvom je bil tudi hollywoodski igralec Richard Gere, ki je proslavljal skupaj z nogometaši Reala na sami nogometni zelenici.

Tokratni finale Lige prvakov se bo zapisal v zgodovino tudi zaradi tega, ker je v okviru odprtja dogodka v živo nastopil tudi pevec - pravzaprav sta to bila dva, nastopila je ameriška pevka Alicia Keys, ki je predstavila pesmi z novega albuma, pa tudi svetovno znani italijanski tenorist Andrea Bocelli.

Več fotoutrinkov iz Milana si lahko pogledate spodaj.