Kaj bi pa vi naredili, če bi zadeli na lotu? Foto: Reuters
Kaj bi pa vi naredili, če bi zadeli na lotu? Foto: Reuters
Bo Gabrielle z novim likalnikom sama likala ali si bo omislila hišno gospodinjo? Foto: European Community

Gabrielle Nash iz mesta Stevenage je priznala, da še ne ve, kaj bo z ogromno vsoto denarja naredila. "Zaenkrat sem prepričana le, da si bom privoščila nov likalnik, saj je to edino, kar mi je takoj padlo na pamet," je povedala.

Gabriele in njen mož Darren sta sicer zelo vraževerna - že od leta 1994, ko se je v Veliki Britaniji začela igra loto, sta namreč vedno stavila na iste številke. Po več kot 550 poskusih so jima končno prinesle srečo. Da bi bilo praznovanje še večje, pa sta zadela ravno na predvečer božiča.

Le kaj bi z denarjem?
Srečna dobitnica je zares skromna, saj kljub dobitku, vrednemu več kot pet milijard slovenskih tolarjev, ni takoj planila v trgovine, ampak je v prvem tednu zapravila le 300 funtov.

Darren, ki je do zdaj delal v avtopralnici, pa si je zaželel, da bi odprl svoje podjetje. Svojega pet let starega avtomobila znamke galaxy tudi ni zamenjal za kakšno prestižnejšo znamko, kot sta na primer porsche ali ferrari, ampak si je zaželel le nov model galaxyja.

Poleg tega pa si bo z denarjem izpolnil dolgoletno željo in kupil ložo za tekme svojega priljubljenega kluba na nekem nogometnem stadionu, z dvema sinovoma pa načrtujejo tudi selitev v večje stanovanje.