Spearsova se je s svojim velikim oboževalcem srečala že trikrat. Foto: Reuters
Spearsova se je s svojim velikim oboževalcem srečala že trikrat. Foto: Reuters

Ray je Spearsovo oboževal že od mladih nog - še od časov, ko Spearsova ni bila velika svetovna zvezda. In poleg obsedenosti, da bi bil videti kot ona, je v njem od nekdaj tlela tudi želja, da ostane mladostniškega videza.

Ko je dopolnil 17 let, je začel pogosteje obiskovati lepotne kirurge. V zadnjih 14 letih je preživel več kot 90 lepotnih operacij. Ray priznava, da je obseden z lepotno kirurgijo in da je z njeno pomočjo spremenil vse poteze na obrazu: od nosu do ličnic. In danes zgolj zato, da ohrani svoj videz porabi več kot 600 evrov za razne kreme in losjone.

Američan je Spearsovo srečal trikrat in jo spremlja že od samih začetkov. "Bil sem obseden z njo. Gledal sem vse njene intervjuje, naučil sem se vse koreografije in potem plačal, da imam popolnoma enak nasmešek kot ona. Takrat se mi je zdelo, da sva si zelo podobna," je dejal Bryan za Daily Mail.

Ray je priznal, da je včasih celo oponašal Spearsovo v klubu West Hollywood. "S svojim videzom bi se rad preizkusil v svetu manekenstva. Rad oponašam Britney Spears, zato bi rad to počel v prihodnje. In videli bomo, kam me bo to odpeljalo," je še dodal Američan.

A Ray ni edini oboževalec lepotne kirurgije, ki je svoje telo spremenil v "človeško lutko". In to bodo zdaj izkoristili ustvarjalci resničnostnega šova Plastics of Hollyood, ki bodo sledili Rayu in njemu podobnim.

When the lights come on I'll be ready for this.

A photo posted by Bryan Ray (@beeray416) on Jan 17, 2017 at 8:14pm PST