Še eden izmed 'orjaških' dojenčkov Jihad se je rodil v Berlinu, tehtal pa je kar šest kilogramov. Foto: EPA
Še eden izmed 'orjaških' dojenčkov Jihad se je rodil v Berlinu, tehtal pa je kar šest kilogramov. Foto: EPA

Dekličina mati, ki je visoka le 1,6 metra, je bila po porodu vesela, da je deklica zdrava in da se ji je mudilo na svet. Porod je trajal namreč le 44 minut, poroča Daily Mail.

26-letnico in njenega 25-letnega partnerja so zdravniki že pred porodom opozorili, naj pričakujeta velikega dojenčka, vendar pa so bili ob rojstvu Suzie vsi presenečeni. Tevendalova je dejala: "Šokirana sem bila. Pričakovali smo največ pet kilogramov. Ko so jo stehtali in videli njeno težo, so verjetno pomislili, da se je tehtnica pokvarila."

Mamica že dveh otrok je opisala, da je porod stekel zelo hitro, tako da sploh ni vedela, kaj se dogaja: "Tokrat je bil porod precej lažji kot pri Vincentu in Violeti, če sem iskrena." Sta pa tudi prva dva otroka ob rojstvu tehtala okoli pet kilogramov. Rodila je brez carskega reza.

Suzie se je rodila pred tremi tedni, a zdaj že nosi oblačila za dojenčke, stare od treh do šest mesecev. Kljub precejšnji teži ob porodu pa se prva dva otroka razvijata normalno in imata zdaj težo ter velikost, ki sta običajni za otroke njune starosti.