Patriotka in mama petih otrok. Popolna izbira za najljubšo sosedo. Foto: EPA
Patriotka in mama petih otrok. Popolna izbira za najljubšo sosedo. Foto: EPA
Zakonca Beckham
Zakonca Beckham sta si v Ameriki hitro pridobila zvezdniške prijatelje, a običajni ljudje nad njima niso tako navdušeni. Foto: EPA

Republikanska podpredsedniška kandidatka je prejela 14 odstotkov glasov ljudi, ki so se morali odločiti med znanimi, ki bi si jih želeli imeti v sosednji hiši, na drugo mesto pa se je uvrstila Oprah Winfrey, ki je daleč najvišji odstotek dosegla med ženskimi anketirankami.

Oprahini vplivni prijatelji, kužki in njeno dobrodelno udejstvovanje so ljudi prepričali, da je ravno ona oseba, ki ne bi bila slaba izbira, če bi morali izbirati slavnega soseda.

Moški so se veliko raje odločili za plavalca Michaela Phelpsa, ki si je zaslužil tretje mesto med najljubšimi sosedi, saj je dosegel devet odstotkov glasov, pri moških pa je dosegel prvo mesto.

David in Victoria imata več oboževalcev na Otoku
Američanom veliko pomeni tudi mirnost soseske, saj se je Britney Spears uvrstila na dno seznama, kot razlog pa so anketirani po navadi navedli dejstvo, da jo vsak dan zasleduje na desetine paparacev, ki jih oni ne bi želeli imeti okrog svoje hiše. Na drugo mesto najmanj zaželenih sosedov se je uvrstila Rosie O'Donnell, na dnu seznama pa je tudi Lindsay Lohan, ki se veliko pojavlja v rumenih medijih. Po mnenju sodelujočih v anketi preveč.

So pa Američani očitno malo manj navdušeni tudi nad zakoncema Beckham, ki se v medijih skoraj vedno pojavljata skupaj z zakoncema Cruise. Nihče izmed zakoncev ni pretirano priljubljen, preveč so namreč že prebrali o scientoloških izpadih Toma Cruisa in nakupovalnih podvigih Victorie Beckham.

C. R.