Sofia se je zaročila z dolgoletnim fantom Nickom Loebom. Foto: EPA
Sofia se je zaročila z dolgoletnim fantom Nickom Loebom. Foto: EPA

Zvezdnica humoristične nanizanke Sodobna družina (Modern Family), ki je pred kratkim dopolnila 40 let, se je namreč zavihtela na vrh Forbesovega seznama najbolje plačanih televizijskih zvezdnic - med majem 2011 in majem 2012 je igralka tako zaslužila 19 milijonov ameriških dolarjev.

"Njena zapeljivost je nepremagljiva, ljudje jo radi vidijo na televizijskih zaslonih skoraj dvakrat bolj kot katero koli drugo slavno osebo," so zapisali pri Forbesu.

V letu 2012 Sofii teče vse kot po maslu, poleg tega, da gledanost nanizanke Sodobna družina raste iz dneva v dan, je Sophia dobila tudi tri filmske vloge, igralka pa tudi veliko zasluži s tem, ker je zaščitni obraz znamk, kot so Cover Girl, Burger King, Kmart in Diet Pepsi. Povrhu je Sofia, hči kmeta iz kolumbijske Barranquille, tudi ena izmed ustanoviteljic podjetja Latin World Entertainment.

Čeprav se Kim Kardashian ne ukvarja z igralstvom, se je znašla na drugem mestu zaradi resničnostnega šova Keeping Up With Kardashians, letni zaslužek ameriške starlete znaša 18 milijonov dolarjev, lestvico najbogatejših treh TV-zvezdnic pa s 15 milijoni zaokrožuje zvezdnica Razočaranih gospodinj Eva Longoria.

Najbogatejšim trem na Forbesovem seznamu sledijo: resničnostna zvezdnica Bethenny Frankel (12 milijonov dolarjev), resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian Odom (11 milijonov dolarjev), komičarka Tina Fey (11 milijonov dolarjev), zvezdnica serije Zakon in red Mariska Hargitay (deset milijonov dolarjev), zvezdnica serije New Girl Zooey Deschanel (devet milijonov dolarjev), zvezdnica Razočaranih gospodinj Felicity Huffman (devet milijonov dolarjev), zvezdnica serije Talenti v belem Elen Pompeo (devet milijonov dolarjev).