Foto: AP
Foto: AP

Par, oba v črnem, so paparaci v družbi Pacinovih prijateljev ujeli pred italijansko restavracijo Jones v West Hollywoodu. S posnetkov, ki jih je objavil Daily Mail, je videti, da sta se Pacino in Alfallah odlično zabavala in uživala v družbi drug drugega.

V ponedeljek je temnolaska hollywoodski ikoni zaželela vse najboljše na svojem Instagramu, kjer je objavila videoposnetek Pacina v mladih letih.

Za Noor sicer njuna 54-letna razlika v letih ni nobena težava, saj ima za seboj že celo zbirko starejših spremljevalcev, vključno z Mickom Jaggerjem, s katerim je bila v zvezi, ko je bil rocker star 74 let, ona pa le 22.

“Na najina leta se nisem ozirala," je povedala Alfallah za revijo Hello glede svoje zveze s frontmanom Rolling Stonesov. Srce ne ve, kaj vidi, ve samo, kaj čuti. To je bila moja prva resna zveza in jo imam v zelo lepem spominu.”

Z Eastwoodom "samo družinska prijateljica"

Noor, ki ima magisterij iz filma in TV-produkcije, so povezovali tudi s 60-letnim milijarderjem, vlagateljem in filantropom Nicolasom Berggruenom, paparaci pa so jo opazili tudi v družbi 91-letnega Clinta Eastwooda, za katerega pa je vztrajala, da je zgolj družinski prijatelj.

Noor naj bi se s Pacinom zbližala med pandemijo, prvič so ju skupaj opazili na začetku meseca na večerji v še eni italijanski restavraciji, Felix Trattoria.

“Pacino in Noor sta se začela videvati med pandemijo. Večinoma hodi z zelo bogatimi starejšimi moškimi. Z Alom je že nekaj časa in se res dobro razumeta," je razkril neimenovani vir za Page Six. “Za razliko v letih se ne zdi, da bi bila težava, čeprav je starejši od njenega očeta. Noor se giba v krogih premožnih, prihaja pa iz bogate družine.”