Foto:
Foto:

24-letna Amy naj bi si slekla top, svoje prsi pritisnila ob steklo, ki ločuje obiskovalce od zapornikov in se sugestivno zvijala za moža Blaka Fielder-Civila. Ta v londonskem zaporu Pentonville čaka, da mu sodišče izreče kazen, potem ko je priznal krivdo za hujši telesni napad in oviranje preiskave o napadu.

Eden izmed očividcev je za britanski časopis The Sun povedal: "Ni bilo prijetno. Amy je bila videti povsem neprištevna."

Napadla nadzornika, oboževalca ...
Pevka, ki bolj kot s svojim sicer fantastičnim glasom nase opozarja s svojim vedenjem - posledica uživanja drog in alkohola -, je pred dnevi po obrazu udarila enega izmed svojih nadzornikov. Razlog? Odprl ji je vrata! Nadzornik pa ni edini, ki je v zadnjem času okusil težo Amyjinega udarca. V začetku tedna je v londonskem Dublin Castle pubu udarila nekega moškega, pred tedni med nastopom na festivalu v Glastonburyju pa nekega oboževalca.

Sosedi jo želijo izseliti
S svojim divjim obnašanjem pa je Amy še najbolj razburila svoje sosede, ki jo imajo "vrh glave". Večkrat so se že pritožili lokalnemu svetu, od katerega zahtevajo, da jo izseli iz njenega 700.000 funtov vrednega stanovanja na severu Londona.

Eden izmed sosedov je povedal: "Izredno težavna je, vsako noč ima zabave. Če že ne povabi prijateljev na zabavo, vedno začenja prepire. Nekaj prepirov, ki jih je povzročila, sem že posnel s kamero. Posnetke bom predal lokalnemu svetu, da si jih ogleda. Upam, da bodo nato ukrepali".

T. V.