Angelina Jolie počasi že razmišlja o upokojitvi, predtem pa bi rada še kdaj sodelovala z Bradom. Foto: Vanity Fair
Angelina Jolie počasi že razmišlja o upokojitvi, predtem pa bi rada še kdaj sodelovala z Bradom. Foto: Vanity Fair

Nisva proti poroki, a zdi se, kot da že sva poročena. Otroci so vez, močnejša vez kot zakon. To je za vse življenje.

O razmerju z Bradom
Shiloh, prvi biološki otrok Angeline in Brada, se je rodila 27. maja 2006 v Namibiji. Ves svet je nestrpno čakal na novico o njenem rojstvu.

Hollywoodska zvezdnica je v zanjo nenavadno odkritem intervjuju - po navadi je pripravljena spregovoriti predvsem o svoji vlogi Unicefove ambasadorke dobre volje - za revijo Vanity Fair spregovorila o svoji številni družini s šestimi otroki in o razmerju z Bradom Pittom.

Shiloh je kot fantek
35-letna filmska zvezdnica je povedala, da štiriletno Shiloh oblačijo kot majhnega fantka. "Shiloh ima črnogorski slog. Ljudje se tam tako oblačijo. Všeč so ji trenirke in kompleti. Rada se oblači kot fantek. Želi si biti fantek. Morali smo jo postriči na kratko. Rada nosi vse, kar je fantovsko. Misli, da je ena izmed bratov."

A Joliejeva ni zaskrbljena, saj pravi, da je bila v otroških letih tudi sama kot Shiloh. "Shiloh je izjemno zabavna, ena najbolj smešnih in igrivih oseb, kar jih boste kdaj spoznali. Zabavna in zgovorna je, kar so zgodnji znaki talenta za nastopanje. Tudi sama sem se preoblačila v kostume in skakala naokrog," pravi. "Na neki točki pa sem se zaprla vase in postala bolj temačna."

"Osemletni Maddox je pravi intelektualec, za kar, vsaj genetsko, nimam nobenih zaslug (dečka je Joliejeva pred leti posvojila Kambodže, op. a.). Odličen je v šoli, odličen pri zgodovini. Misli, da bi bil lahko pisatelj ali svetovni popotnik, učil bi se o krajih in stvareh," pravi Angelina. Petletna Zahara ima po njenih besedah izjemen glas, je zelo elegantna in zna z besedami, dodaja ponosna mama. Dvojčka Knox in Viv, ki bosta prihodnji mesec dopolnila dve leti, pa sta "klasična deček in deklica", pravi igralka. "Ona je zelo ženska. On pa je pravi mali frajer."

Z Bradom bi se postarala
Družinsko življenje Angie opisuje kot srečno. "Včeraj zvečer sem se vrnila z dela in vsi so igrali na glasbila ter plesali in kar naenkrat sem še jaz plesala s skupino majhnih zabavnih norih ljudi." Pa prihaja še kakšen dodatek k že tako precej veliki družini (poleg petih omenjenih otrok imata s Pittom še šestletnega posvojenca Paxa, ki se je rodil v Vietnamu, op. a.)? "Ne, nisem noseča, a temu ne nasprotujem. Vsem želiva nameniti dovolj časa. Zdaj so otroci in se lahko igrajo skupaj, a kmalu bodo potrebovali več pogovorov sredi noči. Tudi jaz sem ure in ure govorila z mamo. Nočeva ustvariti tako velike družine, da ne bova imela dovolj časa za dobro vzgojo vsakega posebej."

Kljub govoricam o razhodu so vezi med njo in 45-letnim Pittom močnejše kot kdaj koli prej, pravi zvezdnica. "Nisva proti poroki, a zdi se, kot da že sva poročena. Otroci so vez, močnejša vez kot zakon. To je za vse življenje." Ne moti je niti Bradova na videz precej nemarna brada. "Brad mi je všeč v vsaki podobi," je rekla in dodala. "Srečna sem, da sem v razmerju, v katerem se počutim dovolj varno, da si naju predstavljam skupaj tudi v starosti."

Za Vanity Fair je Joliejeva priznala, da ne namerava več dolgo igrati. "To ni najpomembnejša stvar v mojem življenju. Imam srečen dom." Preden se za vedno upokojim, ne bi imela nič proti še kakšnemu poklicnemu sodelovanju z možem. Naj spomnimo, Angie in Brad sta se spoznala prav na snemanju akcijske komedije Gospod in gospa Smith. Takrat je bil on še poročen z igralko Jennifer Aniston.

Nisva proti poroki, a zdi se, kot da že sva poročena. Otroci so vez, močnejša vez kot zakon. To je za vse življenje.

O razmerju z Bradom