V policijski kartoteki ima Lindsay takšno fotografijo. Foto: Reuters
V policijski kartoteki ima Lindsay takšno fotografijo. Foto: Reuters

Vinjeno zvezdnico so nekaj pred polnočjo policisti ustavili v Santa Monici. Prejeli so namreč prijavo, da dva avtomobila divjata po cesti.

Lohanova je bila še z dvema prijateljema v avtomobilu, ki je bil zasledovan. Po mnenju policistov so se ljudje v obeh avtomobilih poznali.Lohanovi so odvzeli vzorec krvi in ugotovili, da je raven alkohola v krvi precej višja od dovoljene. Mlada zveznica se bo morala tako zagovarjati zaradi vožnje pod vplivom alkohola, posedovanja kokaina in vožnje avtomobila z neveljavnim vozniškim izpitom. Nekaj ur po aretaciji so po plačilu 25.000 ameriških dolarjev varščine Lindsay izpustili.

Linsay policisti že poznajo
Mlada zvezdnica Zlobnih deklet se je pred nekaj dnevi vrnila iz rehabilitacijskega centra v Malibuju, kjer naj bi se v 45 dneh ozdravila odvisnosti. Mladenka je že stara znanka policije, saj ima že kartoteko na policiji zaradi avtomobilske nesreče letošnjega maja. Igralka je pod vplivom alkohola zapeljala v jarek, v avtomobilu pa so našli tudi nekoliko kokaina. Prav ta majska nesreča naj bi bil vzrok za njen odhod v rehabilitacijski center. Očitno pa zdravljenje ni bilo uspešno.