Mišice so mu odprle vrata v Hollywood. Foto: EPA
Mišice so mu odprle vrata v Hollywood. Foto: EPA

65-letni zvezdnik je postal odgovorni urednik revije Muscle & Fitness in revije Flex, v revijah pa bo imel tudi mesečno kolumno, ki jo bo mogoče prebrati tudi na spletnih straneh.

Akcijski zvezdnik, ki se je v Hollywood prebil prav zahvaljujoč svojim mišicam, prvič se je Arnold pojavil v filmu v vlogi Herkulesa leta 1970, je bil izvršni direktor revij, že preden je bil izvoljen za 38. kalifornijskega guvernerja leta 2003. Schwarzeneggerjevo sodelovanje z omenjenima revijama sicer sega v leto 1968, ko je Schwarzi imel le 21 let, na naslovnicah omenjenih revij pa se je pojavil več kot 60-krat.

"Bodibilderstvo je bilo vedno del mojega življenja, vem pa, da bosta reviji Muscle & Fitness in Flex nadaljevali motiviranje drugih, da nadaljujejo dvigovanje uteži, da imajo zdrav življenjski slog, promovirali pa bosta tudi svet bodibilderstva," je izjavil Arnold.

Reviji Muscle & Fitness in Flex sta del družbe American Media Inc, ki izdaja tudi reviji OK! in National Enquirer.

Avtobiografija z žgečkljivimi podrobnostmi
Odkar je Arnold prenehal opravljati funkcijo guvernerja, se je vrnil v filmski svet, nastopil je v filmih The Last Stand in The Expendables, pred nekaj meseci pa je predstavil še svojo drugo avtobiografijo z naslovom Total Recall: My Unbelievably True Life Story (Popolni spomin: Moja neverjetno resnična življenjska zgodba).

V knjigi so prostor našle tudi žgečkljive podrobnosti - Arnie namreč ponuja vpogled v svoje zasebno življenje in skoke čez plot. V knjigi je tako priznal, da sta imela z dansko igralko Brigitte Nielsen "vroče razmerje", ko sta bila z Mario Shriver že par.