David Arquette je v zadnjih mesecih zganjal številne norčije na tekmah Jezernikov. Foto: EPA
David Arquette je v zadnjih mesecih zganjal številne norčije na tekmah Jezernikov. Foto: EPA

Po poročanju virov naj bi imel Arquette težave z alkoholom, mučijo pa ga tudi druge stvari, a trde droge naj ne bi bile med njimi. Za vse skupaj naj bi bilo krivo zlomljeno srce in vse spremembe v njegovem življenju, s katerimi se nikakor ne more spopasti in so "na dan priklicale njegove notranje demone", piše revija People.

39-letni igralec je v pogovoru v radijski oddaji Howarda Sterna pred kratkim povedal, da njegov psiholog meni, da je imel živčni zlom. Igralec je priznal tudi, da veliko popiva. "Vse skrbi zame. Ko pijem, postanem pravi blaznež," je še razkril v oddaji.

Revija People pa je pred kratkim poročala, da se Arquette, ki ima s 46-letno soprogo Coxovo šestletno hčer Coco, nikakor ne more sprijazniti s koncem razmerja z nekdanjo zvezdnico Prijateljev in naj bi bil depresiven.

Lindsay optimistična
Iz rehabilitacijskega centra Betty Ford pa naj bi ravno te dni prišla težavna zvezdnica Lindsay Lohan, ki je na zdravljenje odšla oktobra. Na Twitterju je na prvi dan novega leta izjemno optimistično in spravljivo zapisala: "Danes je prvi dan ostanka mojega življenja. 'Prihodnost je odvisna od tistega, kar počnemo v sedanjosti.' - Mahatma Gandhi. Po en korak gremo naprej ..."