Cheryl in Ashley Cole, ki sta nekoč veljala za sanjski par, se ločujeta. Foto:
Cheryl in Ashley Cole, ki sta nekoč veljala za sanjski par, se ločujeta. Foto:

Colovi bližnji so zaskrbljeni za duševno stanje nogometaša kluba Chelsea in angleškega reprezentanta, saj naj bi jim sredi noči poslal sporočilo z vsebino: "Hvala za vse."

"Zombi" Ashley v svojem svetu
"Sporočilo je prišlo popolnoma iznenada ob treh zjutraj in pretreslo Ashleyjeve prijatelje," je za tabloid Sunday Mirror povedal neki vir. "Ima zelo majhen in tesno povezan krog prijateljev, vsi prejemniki omenjenega sporočila so postali zelo zaskrbljeni. Bojijo se, da ima Ashley duševne težave in jim ni čisto jasno, kaj je hotel s tem povedati. Sam je bil doma sredi noči in očitno so ga obhajale zelo temne misli. To mu res ni podobno in kaže na to, da se zelo slabo počuti."

"Zlomljen je, zatekel se je v svoj svet. Čeprav je Ashley lahko precej sramežljiv, je bil vedno razposajena oseba," pravi vir. "A trenutno noče govoriti z nikomer. Kot zombi je."

Cheryl noče sodne vojne
Tabloid Sun pa je te dni poročal, da se želi Ashleyjeva soproga Cheryl Cole izogniti finančni bitki ob ločitvi in "na hitro" opraviti na sodišču. Potem ko so prišle novice, da se pevka in nogometaš razhajata zaradi njegove nezvestobe - o tem smo že podrobno pisali -, dobro obveščeni pravijo, da si želi uradno ločitev opraviti preprosto in hitro.

"Cheryl še ni izbrala odvetnika za ločitev, a že razmišlja o različnih imenih in hodi na sestanke," je povedal vir. "Pravi, da želi z ločitvijo opraviti kar se da hitro. Ne bo se borila za veliko odškodnino, želi si samo hitro opraviti z zadevo in nadaljevati svoje življenje. Najhitreje ji bo to uspelo, če se s soprogom ne bo pogajala glede lastnine."