Ashton Kutcher in Demi Moore bosta 24. septembra praznovala prvo obletnico poroke. Foto: EPA
Ashton Kutcher in Demi Moore bosta 24. septembra praznovala prvo obletnico poroke. Foto: EPA
Ashton in Demi na modni reviji v New Yorku
Ashton in Demi sta redna gosta zvezdniških dogodkov, a vseeno se jima dogajajo spodrsljaji. Foto: EPA

Demi Moore in njen mladi mož Ashton sta bila pred nekaj tedni povabljena na praznovanje rojstnega dne britanske princese Beatrice.

Butlerju kozarec ne bi padel
Kutcher, ki bi ta dan najraje čim hitreje pozabil, je razkril, da se je na zabavi v gradu Windsor počutil kot kraljevi butler. "Zabava je bila sicer krasna, ampak počutil sem se kot navadna smet, ki se nekaj sili med imenitneže," je razložil 28-letni Ashton.

Nerodnost se mu je zgodila, ko mu je nekdo porinil v roke kozarec šampanjca, takoj potem pa so ga prosili, naj se nastavi fotografskemu objektivu. Ashton je kozarec skril za hrbet, fotografu je podaril najlepši nasmešek, nato pa se je zgodilo. "Prišla je Demi, me pobožala po hrbtu in kozarec mi je padel iz rok," je povedal Kutcher.

Demi pa kar v kavbojkah
Tudi 44-letna Demi se na praznovanju ni najbolje odrezala. Goste je vznemirila z izbiro garderobe. Na razkošni ples v dvorcu Windsor naj bi vsi gostje prišli v starinskih kostumih, a Moorova se je na to požvižgala. Prišla je sicer v beli viktorijanski toaleti, a se je kmalu izmuznila in se preoblekla v navadno črno majico in kavbojke. Imenitneži pa so takoj zavihali nosove.

"Kako lepo je biti poročen!"
Ashton je pred kratkim povedal, da odkar je poročen, nima časa, da bi pogledoval za drugimi ženskami. Pravi, da ima dovolj dela že s svojo Demi, ki zahteva "zares veliko pozornosti". Ashton, ki bo z Demi 24. septembra praznoval prvo obletnico poroke, je prepričan tudi, da ima zdaj več časa, saj se mu ni treba ukvarjati z zmenki, bolj pa se lahko posveti delu.