Demi Moore se, če sodimo po fotografiji (in če verjamemo, da je na njej res ona), svojega telesa res ne more sramovati. Foto: Ashton Kutcher/Twitter
Demi Moore se, če sodimo po fotografiji (in če verjamemo, da je na njej res ona), svojega telesa res ne more sramovati. Foto: Ashton Kutcher/Twitter
Ashton Kutcher, Demi Moore,
Ne povejte moji ženi, prosi Ashton ob objavi fotografije. Sodeč po odzivu medijev, je žena zagotovo že izvedela ... Foto: MMC RTV SLO

Po naslovom "Shhh don't tell wifey" (Ššš, ne povejte ženički) je komedijant objavil fotografijo, na kateri se ženska (domnevno njegova žena Demi Moore), sklanja in tako fotografu kaže svojo, sicer ne golo, zadnjico. Fotografija je naletela na velik odziv tako med Ashtonovimi oboževalci kot tudi pri medijih, ki so seveda novico pograbili z razširjenimi rokami.

Fotografijo naj bi 31-letni Ashton z mobilnim telefonom posnel pretekli konec tedna, ko se je Demi preoblačila pred poroko svojega nekdanjega moža Brucea Willisa z manekenko Emmo Heming, in jo le malo pozneje objavil na spletnem portalu.

Tudi na Mojem spletu lahko objavljate svoje fotografije in jih tako delite z drugimi uporabniki MMC-jevega portala.

In kaj je na precej intimno fotografijo dejala Demi? Menda nad objavo ni bila najbolj navdušena, svojemu možu pa naj bi celo rekla, da je otročji. Kakor koli že, pa moramo priznati, da se 46-letna Demi svojega izklesanega telesa res ne more sramovati.

Fotografije žene, psov, sladoleda, pice
Sicer pa je Kutcher, ki se je s kolegi zvezdniki šalil že v MTV-jevi oddaji Punk'd, zelo dejaven na tovrstnih socialnih omrežjih - redno objavlja (zasebne) fotografije svojih družinskih članov, med katerimi lahko tako najdemo tudi fotografije Demijinega nekdanjega moža, več fotografij v objemu svoje žene, posnete ob različnih priložnostih, in nekaj posnetkov njunih pasjih prijateljev.

Poleg teh je na Twitterju objavil tudi posnetke svoje pice, pa sladoleda, vina in še česa. Najbolj nenavadno pri vsem tem pa je, da njegovi oboževalci množično komentirajo prav vsako izmed njih - pišejo mu namreč tako pohvale o izbiri vina kot tudi "kritike" v slogu, da pica z veliko olivami ni videti preveč dobra.

T. K.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij, ki jih je Ashton Kutcher objavil na Twitterju.